Aşı İle İlgili Önemli Duyuru!

Değerli Üyelerimiz,

26.05.2021 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından yürütüleceğini açıkladığımız aşı programı ile ilgili tarafınıza gönderilen mail ve sms’leri almadıysanız/görmediyseniz, başvuru tarihini kaçırdıysanız veya bir şekilde hazırlamış olduğumuz aşı listesine dahil olamadıysanız;

info@oyuncularsendikasi.org mail adresimize (isim soyisim, doğum tarihi (gün/ay/yıl), TC kimlik numarası, ikametgah adresi, telefon ve e-posta bilgilerinizi yazarak) 11.06.2021 Cuma günü saat 11.00’e kadar, aşağıda sizinle paylaştığımız evrakları da doldurarak dönüş yapmanızı önemle rica ediyoruz. İlk etapta, aşağıdaki evrakların çıktısını alarak ve fotoğrafını çekerek sendikamıza mail atmanız yeterlidir. Bu evrakların ıslak imzalı asıllarını önümüzdeki hafta kargoya vererek sendikamıza ulaştırmanız gerekmektedir.

Her ne kadar ek bir listenin Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanması henüz kesinleşmediyse de bu doğrultudaki temaslarımız ve çalışmalarımız sürmektedir. Bu bilgiler Sağlık Bakanlığı’nın ikinci bir listeyi onaylaması ihtimali sebebiyle toplanacaktır ve aşı çıkma garantisi yoktur.

Sorularınız olması halinde bize info@oyuncularsendikasi.org ve 05308210099 ile  05308210098 nolu telefonlardan mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.

YAPILMASI GEREKENLER

1. Aşı Dilekçesi: Aşağıdaki dilekçenin çıktısı alınarak veya el ile yazılarak  imzalanması, önce imzalı görselinin mail aracılığı ile sendikamıza gönderilmesi, ardından ıslak imzalı aslının kargoya verilmesi gerekmektedir.

AŞI DİLEKÇESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

2. KVKK Metni: Aşağıdaki KVKK metninin çıktısı alınarak imzalanması, önce imzalı görselinin mail aracılığı ile sendikamıza gönderilmesi, ardından ıslak imzalı aslının kargoya verilmesi gerekmektedir.

KVKK METNİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3. Mail gövdesine ayrıca “isim soyisim, doğum tarihi (gün/ay/yıl), TC kimlik numarası, ikametgah adresi, telefon ve e-posta” bilgilerinizi girmelisiniz. Mailin ekine ise “Aşı Dilekçesi” ve “KVKK Metni” eklenmelidir.

4. Maİl Adresi:
info@oyuncularsendikasi.org

Islak İmzalı Belgelerin Ulaştırılacağı Açık Adres: Oyuncular Sendikası Zeytinoğlu Cad. No:16 /Akatlar Kültür Merkezi-Akatlar/Beşiktaş/İstanbul