Image Alt

Covid-19 / Dayanışma

COVID-19 sürecinde bireylerin ihtiyaçları çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Zor durumda olan meslektaşlarımıza destek olmak için ise alternatif çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu süreçte ihtiyaç sahiplerini ve ihtiyaçları doğru tespit edebilmemiz sağlıklı çözümler üretebilmemiz için çok önemli.

• İhtiyaç sahibi meslektaşlarımızın, iletişim bilgileri bölümünü doldurduktan sonra “İHTİYACIM VAR!” başlığına tıklayarak, tüm ihtiyaçlarını metin bölümüne yazarak gönder butonuna tıklaması yeterlidir.

• İhtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen meslektaşlarımız ise yine iletişim bilgileri bölümünü doldurduktan sonra “DESTEK OLMAK İSTİYORUM!” başlığına tıklayarak, destek olabileceği konuları bize bildirebilirler.

İhtiyaç sahibi meslektaşlarımızın sorunlarını çözebilmek için  destekçi olmak isteyen meslektaşlarımıza ihtiyaçlar bildirilecek ve her destekçi imkanlar dahilinde hangi soruna çözüm üretebileceğine kendisi karar verecektir. Gerekli tespit  ve iletişim sendikamız tarafından sağlanacak olup, sendikamıza başvuru yapan meslektaşlarımızın ismi asla üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.