DELEGE ADAYLIĞI BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Değerli üyelerimiz,

4. Olağan Genel Kurulumuzda tüm üyelerimizi temsil ederek yeni yönetimi seçecek 142 üyemizden biri olmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken sendikamıza ulaşarak Delege Adayı olmak istediğinizi bildirmektedir.

Delege Adaylık başvuruları 19.04.2021 – 25.04.2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. İhtiyaç halinde Yönetim Kurulumuz kararı ile, Delege Adaylık Başvuru Süreci 5 gün daha uzatılabilir.

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden sendikamıza ulaşarak Delege Adaylığınızı bildirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarımız, adaylık sürecine dair sizlere gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır.

Üyelerimiz, ancak bulundukları Delege Alanlarından aday olabilirler.

GSM: 05308210099
E-Posta: info@oyuncularsendikasi.org

Kesinleşmiş Delege Alanlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Önemli Bilgilendirme: 3-7 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız Delege Seçim tarihlerinde değişikliğe gidebiliriz. Covid-19 kapsamında alınan yeni önlemler ve yayınlanacak genelgeler takip edilerek seçim takvimimiz gözden geçirilecektir. Herhangi bir değişiklik olduğunda yeni seçim takvimimiz tüm üyelerimize duyurulacaktır. Ancak şunu belirtmeliyiz ki; Delege Seçimleri bir Genel Kurul değildir ve herhangi bir toplanma olmayacaktır. Üyelerimiz tek tek gelerek sadece oy verme işlemi gerçekleştirecektir ve Covid-19 kapsamında tüm tedbirler alınacaktır.