DELEGE ALANLARI DUYURUSU

Değerli üyelerimiz,

4. Olağan Genel Kurul için yapılacak delege seçimlerinin alanları belli oldu. Hangi delege alanında yer aldığınız, hem mail hem de sms atılarak tarafınıza bildirildi. Mail ve SMS almayan üyelerimiz sendikamızı arayarak delege alanını öğrenebilir.

Delege seçimlerinde aday olmak istediğiniz veya oy kullanmak istediğiniz alanı değiştirmek isterseniz 18 Nisan 2021 tarihine kadar sendikamıza bildirim yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden sendikamıza ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz.

GSM: 05308210099-98

E-posta: info@oyuncularsendikasi.org

Toplamda üç delege alanımız bulunmaktadır. Bunlar;

Yukarıdaki linkleri tıklayarak üyelerimizin hangi delege alanlarında yer aldığını görebilirsiniz.

Delege Seçimi ve Olağan Genel Kurul Arasındaki Fark Nedir?

1000’in üzerinde üye ile Olağan Genel Kurul yapmak zor olduğu için sendikalar Genel Kurul’larını delegeler ile yaparlar. Sendikamız Anatüzüğü’ne göre de 1000 üyeyi geçtiğimizde delege seçimi yapmamız gerekiyor. Toplam üye sayımızın 10’da 1’i ile Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Şuan toplam üye sayımız 1474’dir ve seçilecek delege sayısı 147 kişidir. Delege seçimlerinde, 16 Haziran 2021 ayında gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Olağan Genel Kurul’umuzda tüm üyeleri temsil edecek 147 kişi seçilecek. Delege olarak seçilen bu kişiler, 4. Olağan Genel Kurul’da yeni yönetimi seçecekler, tüzük değişikliklerini oylayacaklar ve de zorunlu organları aklayacaklardır.

Peki Üyelerimizi Nasıl ve Neye Göre Alanlara Ayırdık?

Oyuncuların çalıştıkları tüm alanların sorunları sendikanın gündemine taşınabilmesi için üyeler, en yoğun çalıştıkları alanlara göre gruplandı. Bu gruplama daha önceki Olağan Genel Kurul süreçlerinde iki kez yapılmıştı. Alanlarla ilgili,  1.Olağan Genel Kurul sonrasından günümüze dek mail ve  sms atılarak, ulaşabildiğimiz üyeler ile ise  birebir görüşerek üyelerimize tercihleri sorulmuştur. Elimizdeki bilgiler doğrultusunda alanına itiraz eden bir üyemiz varsa 18 Nisan 2021 tarihine kadar alanını değiştirebilir.