Delege Seçimleri 24 Mayıs’ta Başlıyor!

Değerli üyelerimiz,

Yayınlanan genelgeler kapsamında 4. Olağan Genel Kurul Delege Seçimleri’mizi ileri bir tarihe ertelemiştik. Yeni seçim takvimimiz doğrultusunda; 24 Mayıs – 3 Haziran 2021 tarihleri arasında Delege Seçimleri’mizi gerçekleştireceğiz.

Delege Seçimleri, Genel Kurul Değildir ve Herhangi bir Toplanma Olmayacaktır.

Üye sayımız 1000’i aştığı için Genel Kurul’larımızı delegeler ile gerçekleştirmemiz gerekiyor. Delege Seçimleri’nde tüm üyelerimizi Genel Kurul’da temsil edecek 142 delege seçilecek. İleri bir tarihte gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Genel Kurul’umuz, Yönetim Kurulunda yer alan 9 Doğal Delege de eklenerek  toplam 151 delege ile yapılacak.  Delege Seçimleri esnasında herhangi bir toplanma olmayacak, üyelerimiz sadece oy verme işlemi gerçekleştirecektir. Oy verme işlemleri belirtilen tarihlerde ve hafta içi gerçekleştirilecektir.

DELEGE SEÇİM TARİHLERİ ve SEÇİM MEKANLARI

Delege Seçimleri’miz 9 gün sürecektir. Oy verme işlemlerini kolaylaştırmak için aşağıda belirtilen tarihlerde Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere size en yakın mekanda oy verme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

KADIKÖY BOA SAHNE: 24-25-26-27 Mayıs tarihlerinde Anadolu Yakası’nda dört gün boyunca, saat 10:00-18:00 arası oy verme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ BKM: 28 Mayıs, 31 Mayıs ve 1-2-3 Haziran tarihlerinde Avrupa Yakası’nda beş gün boyunca saat 10:00-18:00 arası oy verme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

KADIKÖY BOA SAHNE AÇIK ADRES: Caferağa, General Asım Gündüz Cd. No:35, 34710 Kadıköy/İstanbul

BEŞİKTAŞ BKM AÇIK ADRES: Sinanpaşa Mahallesi Has Fırın Cad.  No:75 Beşiktaş/İstanbul – 3 Numaralı Ofis

Tüm Sorularınız İçin:
Gsm: 05308210099 -98
E-Posta: info@oyuncularsendikasi.org

Önemli Not: “Covid-19 Aşı Çalışması” için sendikamıza dilekçe görselini göndermiş üyelerimiz, delege seçimlerimizin gerçekleştirileceği mekanlara gelerek dilekçelerinin asıllarını sendikamıza elden teslim edebilirler.