Oyuncular Sendikası Olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat’ı Ziyaret Ettik

Oyuncular Sendikası adına Yönetim Kurulu olarak 17 Eylül 2019’da Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat’ı makamında ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette Beşiktaş Belediyesi’nin önümüzdeki dönem yürüteceği kültür sanat alanındaki tüm faaliyetlerde iş birliğine hazır olduğumuzu belirttik. Ayrıca ilçede sürdürülmekte olan ve planlamaları süren bu faaliyetler için fikir alışverişinde bulunduk.

İlaveten etkinliklerimizi ve toplantılarımızı gerçekleştirmek adına tarafımıza tahsis edilen alanlar için de ayrıca Başta Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat olmak üzere tüm Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkürlerimizi ilettik.