Oyuncular Sendikası Stage in İstanbul’da

29 Kasım’da Stage etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Deniz Müzesi’nde sahne sanatları alanında tespit ettiğimiz sorunlar ve çözüm önerilerimiz üzerine konuştuk.  Sahne sanatları, özellikle de tiyatro ve dans alanında kat ettiğimiz yolları ve önümüzdeki gerekli dönüşümleri ele aldığımız bu güzel oturumda sendikamızı temsilen Genel Sekreterimiz Sercan Gidişoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Atilla Gündoğdu ve Genel Koordinatörümüz Sinem Derya Çetinkaya konuşmacı olarak bulundu. Faaliyet alanlarımızın ve gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bilinirliğini arttırmayı hedeflediğimizi paylaştık ve bununla birlikle elde etmek için gayret içinde olduğumuz haklarımızı bir kez daha dile getirdik. Meslektaşlarımızı ve meslektaş adaylarımızı standartlarını ancak hep birlikte yükseltebileceğimiz bir sektöre kavuşmak için sendikamızda örgütlenmeye davet ettik.