“Sanatla Özgür Sendikayla Güçlü” Panelimiz Adana’da Devam Etti

“Oyuncular Sendikası Konservatuvar Öğrencileri ile Buluşuyor – Sanatla Özgür Sendikayla Güçlü” başlıklı projemiz kapsamında panelimizi Ankara, Eskişehir ve Mersin’den sonra, Friedrich Naumann Vakfı Türkiye Temsilciliği’nin desteği ile 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Adana’da gerçekleştirdik.

Oyuncular Sendikası Genel Sekreteri Sercan Gidişoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Orçin, Sermet Yeşil ile Genel Koordinatör Sinem Derya Çetinkaya’nın konuşmacı olarak katıldıkları panelimizi Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Afife Jale Sahnesi’nde, üniversitenin konservatuvar öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdik.

Oyuncuların sosyal ve ekonomik hakları, işçi sağlığı ve iş güvenliği, çalışma saat ve koşullarının düzenlenmesi gibi birçok alanda çalışmalar yürüten Oyuncular Sendikası olarak; meslektaş adaylarımızla mesleki deneyimlerimizi konuşmak, sendikamız hakkında bilgi vermek ve onlardan gelen soru ve önerileri dinlemek üzere bir araya gelmeye bu projemiz ile devam etmeyi planlamaktayız.