SENDİKAMIZA ÖZEL PCR ve ANTİKOR TESTİ İNDİRİMLERİ!

COVID-19 teşhisi için ihtiyaç duyulan PCR ve Antikor testi ücretleri maalesef ciddi rakamlara ulaşmıştır. Devlet hastanelerinin oldukça kalabalık olması sebebiyle ise, buralarda test yaptırmak isteyen kişiler riskler konusunda ciddi bir kaygı gütmektedir.

Bu nedenle Oyuncular Sendikası olarak, Gelişim Tıp Laboratuvarlari ile anlaşarak  üyelerimiz ve yakınları için özel indirimler aldık.

İstanbul’da 7 farklı bölgede laboratuvarı bulunan ‘Gelişim Laboratuvarı’ nda PCR Testi 220 TL,  ELISA yöntemi ile Antikor IgG testi 180 TL olan fiyatlardan yararlanabilir, sonuçları 24 saat sonra öğrenebilirsiniz.

Testi yaptırmak için  üyelik kartınızı ibra edebilir veya üye numaranızı söyleyerek başvuruda bulunabilirsiniz. Üyelerimizin yakınları da, üyelerimiz kendilerine eşlik ettiği takdirde bu indirimlerden  faydalanabileceklerdir.

Kendinize yakın şubeyi görebilmek ve iletişim bilgilerine ulaşabilmek için lütfen tıklayınız.

GELİŞİM TIP LABORATUVARLARI İLE İMZALADIĞIMIZ PROTOKOLÜ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.