Oyuncular Sendikası Olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi “2020-2024 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları” Çalıştayındaydık

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “2020-2024 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları” kapsamında; verilen hizmetlere ilişkin temel sorunları tespit etmek, çözüm önerileri ve öncelikli alanlara yönelik stratejileri geliştirmek amacıyla, sendikamız ve diğer paydaşlarını bir araya getirdiği bir çalıştay gerçekleştirdi. 23 Ekim 2019  tarihinde  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zeytinburnu Çırpıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen bu çalıştaya Oyuncular Sendikası adına Disiplin Kurulu Başkanımız Yasemin Şişli ve Genel Koordinatörümüz Sinem Derya Çetinkaya katıldı. Çalıştayda, alanda faaliyet gösteren kurumlarla, İstanbul kültür-sanat sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşler paylaşıldı.
Çalıştay esnasında gündemlerimizi paylaşma fırsatı bulduğumuz İŞTİSAN, Kültür A.Ş. , Kültür Varlıkları Dairesi, Hisart Canlı Tarih Müzesi, BASE İstanbul temsilcilerine ve bizi çalıştaya davet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.