Image Alt

Üye Kart Avantajları

Oyuncular Sendikası Üye Kart Avantajları

Sendikamıza üye olduğunuzda size özel Oyuncular Sendikası üye kartınız oluyor. Öncelikli olarak bu kart ile Türkiye’de profesyonel olarak oyunculuk yaptığınızı belgelemiş oluyorsunuz. Bunun dışında da sendika kartınız size hem yurtiçinde hem de uluslararası alanlarda çeşitli avantajlar sunuyor.

Peki nedir bu avantajlar derseniz…

Uluslararası Avantajlar

Oyuncular Sendikası üye kartınız, Uluslararası Aktörler Federasyonu (FIA) üyesi bir sendika olmamız sebebiyle dünyanın pek çok yerinde geçerli olacaktır. Bu da demek oluyor ki üye kartınız FIA üyesi tüm ülkelerde oyunculuk mesleğini icra ettiğinizi kanıtlayan bir belge niteliğindedir.

Ayrıca FIA üyesi ülkelerde, FIA avantajı sağlayan festival ve oyunlarda avantajlı ücretlerden yararlanarak etkinliklere katılabilir, gösteri ve oyunları izleyebilirsiniz.

Yurtiçindeki Avantajları

Oyuncular Sendikası üye kartınız ile sendikamızdan, yurtdışı seyahatlerinizi kolaylaştırmak için konsoloslukların ve aracı kurumların geçerliliğini kabul ettiği ve FIA üyeliğimizi de belirttiğimiz resmi vize yazısı alabilirsiniz. Üye kartınızın size sağladığı avantajlarla sendika dostu; tiyatrolarda ya da çeşitli kültür-sanat mekanlarında dilediğiniz gösteriyi izleyebilir, kafe ve restoranda keyifli bir yemek yiyebilir ya da kahve molası verebilir, anlaşmalı spor ve sağlık merkezlerinden faydalanabilirsiniz.

Sağlık
Tiyatro