Pzt. - Cuma: 10.00 - 18.00 Cumartesi - Pazar: Kapalı
Image Alt

Mayıs 2017

Sevgili Üyelerimiz, Üçüncü Olağan Genel Kurulumuzda tüm üyelerimizi temsil etmek içn 130 üyemiz Delege Adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Delege Adayları listesini görüntülemek için lütfen tıklayınız. 22 Mayıs - 4 Haziran 2017 tarihleri arası hafta içi herhangi bir gün sendikamıza gelerek oy kullanabilirsiniz.                                                                 Delege Seçimleri  Tarih:

Değerli  üyelerimiz, Üçüncü Olağan Genel Kurulumuz'da tüm üyelerimizi temsil edecek 130 kişiden biri olmak istiyorsanız, bulunduğunuz çalışma alanından Delege Adayı olmak için, 21 Mayıs 2017 tarihine kadar sendikamıza gelerek Delege Adaylığı Başvuru Formunu imzalamanız gerekmektedir. 22 Mayıs - 4 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacak Delege Seçimlerinde en çok oy olan 130 üyemiz, Üçüncü Olağan Genel Kurulumuzda tüm üyelerimizi temsil edecektir. KESİNLEŞMİŞ ÜYE LİSTELERİ  SET Çalışma Alanı SAHNE Çalışma Alanı SESLENDİRME Çalışma Alanı Oyuncular Sendikası açık adres ve

Oyuncular Sendikası olarak 2017 Eylül ayında  3. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Sektörümüze dair sorunların çözümü ve sendikamızın sürdürülebilir olması için üyelerimizin  Genel Kurul sürecine katılımı oldukça önemlidir. 3. Olağan Genel Kurulumuzu  2014 yılında olduğu gibi yine DELEGE Sistemiyle gerçekleştireceğiz. Delege seçim sürecine tüm üyelerimizin aktif katılımını bekliyoruz. Delege Seçimi Nedir? Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu’na göre üye sayısı 1000’i aşan sendikalar Genel Kurullarını delegeler ile gerçekleştirir. Sendikamızın mevcut üye sayısı ise 1302 kişidir.