CEM YILMAZ – ACTR ACT GÖSTERİSİ ÜYELERE ÖZEL %5O İNDİRİM İLE SATIŞTA

Sevgili Üyelerimiz,

Bu zor günlerde sendikamıza kaynak yaratmak için, üyemiz Cem Yılmaz’ın desteği ile organize ettiğimiz “CEM YILMAZ –  PEK YAKINDA ACTR ACT” gösterisi üyelerimize özel %50 indirim ile satışa girdi.

Sendikamız ile dayanışma içinde olmak ve de hep birlikte keyifli bir vakit geçirmek için tek yapmanız gereken, aşağıdaki kodu kullanarak bilet satın almak.

Tarih: 23 Mart 2024 Cumartesi

Saat: 21:00

Kapı Açılış: 19:30

Yer: TİM MASLAK SHOW CENTER

ÜYELERE ÖZEL %50 İNDİRİM KODUMUZ: CMYLMZ2903

1. ADIM

Bilet Satış Linkini Tıklayınız : https://www.biletix.com/performance/3SPE0/001/TURKIYE/tr

1. ADIM

Bilet Türü seçeneğinden “OYUNCULAR SENDİKASI İNDİRİMİ” ini seçiniz.

1. ADIM

Kategori bölümünden, dilediğiniz kategoriyi seçebilirsiniz. Karşınıza çıkan bilet fiyatları %50 indirim uygulanmış fiyatlardır.

1. ADIM

Kategorinizi seçtikten sonra hemen altta yer alan, ilgili kod (Token) bölümüne “CMYLMZ2903” kodunu girmeniz gerekmektedir.

Bilgi: Cem Yılmaz, ilk kez gerçekleştireceği bu yeni performansı ile “ Pek Yakında” filmini izleyiciler ile birlikte yorumlayacak. Çok özel anlara tanıklık edeceğimiz bu etkinlikte, hem eğlenecek hem de filmin arka planına dair çok şey öğreneceğiz!

Bu anlamlı gecede hep birlikte olmak dileğiyle.

DAYANIŞMAYLA.