Oyuncular Sendikası Özerk Sanat Konseyi Toplantısı’na Katıldı.

16 Mayıs 2012’de Tobav’ın önerisi ile düzenlenen  ÖSK toplantısı Oyuncular Sendikasi Genel Başkanı Memet Ali Alabora TOBAV, TOMEB İŞTİSAN, KESK, KÜLTÜR SANAT-SEN ,TİYATRO ELEŞTİRMENLERİ BİRLİĞİ temsilcileri ve KRİSTAL-İŞ TOPLU SÖZLEŞME UZMANI   Can Şafak’ın  katılımı ile  Mimarlar Odası’nda gerçekleştirildi.
Toplantıda ülkemizin sanat ve kültür alanlarında   taşıdıkları sorumluluklarıyla bir araya gelen bileşenlerimizin sorumlulukları ile uzun vadede  sanat alanlarının tüm sorunlarının tartışılacağı bir SANATÇILAR KURULTAYI toplayarak savunulacak bir model yaratılması tartışıldı.Toplantının sonucunda ; kısa vadede sahne sanatları örgütlerinin kendi aralarında toplanarak bir mücadele takvimi çıkarmaları ve bu takvime ÖSK bileşenlerince  destek verilmesi kararı alındı.