“Oyuncular Sendikası Üyelerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Koşulları ve Tükenmişlik Sendromu Düzeyleri” Araştırmamız

Çalışma koşullarımızı iyileştirmek adına Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Naci Yıldız ile araştırma görevlisi Dr. Ahmet Koçak’ın tecrübesini ve uzmanlığını da yanımıza alarak, sektörümüze kaynak ve veri oluşturması için “Oyuncular Sendikası Üyelerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Koşulları ve Tükenmişlik Sendromu Düzeyleri” başlıklı biri araştırma yürütüyoruz.

Araştırmamız neticesinde geçerli, güncel ve kapsayıcı veriler elde etmeyi hedefliyoruz. Bu sayede ilgili mercilere ileteceğimiz talep ve önerilerimizi bilimsel verilere dayandırarak daha güçlü bir biçimde varlığımızı ortaya koyabileceğiz.

Sendika üyelerimizin 31 Ekimde sonlanacak ve 20 dakika süren bu araştırmamıza katılımını bekliyoruz.