SAG-AFTRA ve Oyuncular Sendikası Uluslararası Sempozyumu

Değerli üyelerimiz,

Amerika Oyuncular Sendikası (SAG-AFTRA) ile gerçekleştireceğimiz ve sektörümüzü yakından ilgilendiren önemli başlıkları ele alacağımız etkinliğimize davetlisiniz. Bu etkinliği sektör çalışanı veya paydaşı olduğunu bildiğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. (Etkinliğimizde Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olmak üzere dört farklı dilde simultane çeviri yapılacaktır.)
Küresel ilişkilerin hızla geliştiği çağımızda sektörümüzü dünya standartlarına taşıyabilmek, ortak çıkarlarımız için beraber hareket edebilmek ve geleceği doğru tasarlayabilmek için uluslararası örgütler ile kurulacak iş birlikleri artık hepimiz için oldukça önemli.

28 Haziran Pazartesi günü saat 17:00’de başlayacak etkinliğimizde;
  • Sanatsal İfade Özgürlüğü
  • Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık
  • Taciz ile Mücadele
  • Küresel Sendikal Örgütlenme

konuları ele alınacaktır.

Detaylı panel programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Amerika Oyuncular Sendikası (SAG-AFTRA) ve Uluslararası Aktörler Federasyonu (FIA) Başkanı  Gabrielle Carteris başta olmak üzere, uluslararası arenada sektörümüzü temsil eden çok önemli isimlerin ve oyuncuların konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Not 1: Etkinliğin Sanatsal İfade Özgürlüğü başlıklı oturumu, Hollanda Krallığı Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu Matra ve İnsan Hakları Programları hibesi kapsamında yürüttüğümüz “Türkiye’de Görsel, İşitsel ve Sahne Sanatları Alanında Sansürün Takibi ve Önlenmesi” projemizin kapanış etkinliği olarak gerçekleşecektir.
Not: Etkinliğe önceden kayıt yaptırmanıza gerek yoktur. Etkinlik günü (28 Haziran 2021 saat 17:00) aşağıdaki linke tıklayarak doğrudan etkinliğe bağlanabilirsiniz.

Tarih: 28 Haziran 2021 Pazartesi
Saat: 17:00-20:00

Etkinliğe bağlanmak için aşağıda verilen linke tıklamanız yeterlidir. Link 28 Haziran saat 17:00’de aktif olacaktır.

Etkinliğe Katılmak İçin Lütfen Tıklayınız.

*Bu etkinliğin “Sanatsal İfade Özgürlüğü” oturumu Hollanda Krallığı Büyükelçiliği İnsan Hakları fonu ile desteklenen proje kapsamında düzenlenmektedir. İçeriğinin sorumluluğu Oyuncular Sendikası’na aittir. Hollanda Krallığı büyükelçiliğinin görüşlerini yansıtmamaktadır.