Sanatla Özgür Sendika İle Güçlü Projesine Eskişehir Etkinliği İle Devam Edildi

İlk ayağı 2 Kasım 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleşen Friedrich Naumann Vakfı Türkiye Temsilciliği desteği ile yürütülen Oyuncular Sendikası Konservatuvar Öğrencileri ile Buluşuyor: “Sanatla Özgür Sendikayla Güçlü” projesinin ikinci etkinliği için 24 Nisan 2019 Çarşamba günü Eskişehir’deydik.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro bölümü öğrencilerinin oynadığı “Müfettiş” oyununu izledikten sonra okul bahçesinde yer alan amfide “Sanatla Özgür Sendika ile Güçlü” söyleşisini gerçekleştirdik.

Genel Mali Sekreterimiz Taner Rumeli, Yönetim Kurulu üyelerimiz Sermet Yeşil ve Serdar Orçin ile Genel Koordinatörümüz Sinem Derya Çetinkaya’nın yer aldığı etkinliğe Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi öğrencileri ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları katılım gösterdiler.