“Sanatla Özgür Sendikayla Güçlü” Panelimizde Bu Seferki Durağımız Antalya’ydı

2019-2020 Akademik takviminin ilk okul ziyaretini 25 Ekim’de Antalya’da gerçekleştirdik.  “Oyuncular Sendikası Konservatuvar Öğrencileri ile Buluşuyor – Sanatla Özgür Sendikayla Güçlü” başlıklı ve Friedrich Naumann Vakfı Türkiye Temsilciliği desteği ile yürütülen projemiz kapsamında Akdeniz Üniversite Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri ile bir araya geldik.

Oyuncular Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri Tuba Erdem, Atilla Gündoğdu ve Serdar Orçin’in konuşmacı olarak yer aldığı ve Genel Koordinatörümüz Sinem Derya Çetinkaya’nın katılımıyla katıldıkları söyleşimizi Akdeniz Üniversite Olbia A Salonu’nda gerçekleştirdik.

Oyuncular Sendikası olarak; meslektaş adaylarımız ile mesleğimiz, Türkiye’de oyuncu olmak ve sendikamız hakkında konuştuğumuz bu söyleşilere önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.