SGK Sosyal Güvenlik Haftası anısına Oyuncular Sendikasi’na plaket verdi.

Oyuncular Sendikasını, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler doğrultusunda 15 Mayıs 2012 tarihinde  Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ziyaret etti. Oyuncular Sendikası Genel Başkanı,İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ramazan Yıldız, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Cerit, Murat Özdamar ve Ersin Umdu,’yla bir araya geldi.
İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ramazan Yıldız, ziyaretinde  Sosyal Güvenlik Haftası ve ülkemiz için ifade ettiği anlam hakkında Oyuncular Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Alabora’ya  bilgi verdi. Oyuncular Sendikasını gerçekleştirilecek etkinliklere davet eden İl Müdür Ramazan Yıldız, Sosyal Güvenlik Haftası anısına hazırlanan plaketi Genel Başkan’a takdim etti.