Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İçin Buluşuyoruz!

Sektörümüz “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” meselesinde nerede duruyor? Peki sektör çalışanları olarak bu konuda ne yapabiliriz? Küçük adımlar atarak, büyük bir farkındalık nasıl yaratılabilir? İzleyicilere düşen görevler neler? Kabul gören cinsiyet eşitsizliği kültürünü nasıl değiştiririz?

30 Mayıs’ı sadece “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” meselesine ayırıyoruz! İki ayrı etkinlikle “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği”ni masaya yatırıyoruz!

30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 11:00 / 13:00 arasında “Türkiye’de Bir Kadın Olarak Oyuncu Olmak” konulu panelimize herkes davetlidir. Bu önemli konuyu bir de kadın oyunculardan dinleyelim.

Yine 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 14.30 / 17.30 arasında ise üyelerimize özel “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi” düzenliyoruz. Bu atölye bizlere çok şey kazandıracak. Bildiğimizi sandığımız birçok konuda ne kadar eksik olduğumuzu görecek ve bireysel olarak bu konuda neler yapabileceğimizi öğreneceğiz.  Atölyemiz 40 kişi ile sınırlıdır ve ücretsizdir. Atölyeye katılmak isteyen üyelerimiz sendikamızı arayabilir!

Türkiye’de Bir Kadın Olarak Oyuncu Olmak Paneli
Tarih: 30 Mayıs 2018 Çarşamba