Oyuncular Sendikası Koşu Ekibi’ne Katılarak Çocuklar İçin Koşmak İster misin?

7 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek İstanbul Maratonu/5K Sanal Koşusunda, Oyuncular Sendikası Koşu Ekibi’ne katılarak çocuklar için koşmak ister misin?

Dönemin tercih edilen meslekleri haline gelen kültür-sanat ve reklam faaliyetlerinde, dijital yayın mecralarının artışı ve de sosyal medya platformları üzerinden verilen reklamların çoğalması ile çalıştırılan çocuk sayısı her geçen gün katlanarak artıyor!

Genel olarak Çocuk Oyuncu / Çocuk Model olarak tanımlanan fakat bu alanlarda pek çok farklı statüde çalıştırılabilen tüm çocuklar için bir kampanya başlatıyoruz. Çocukların fiziki ve ruhsal sağlıklarını koruyacak yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık.

Kültür-sanat ve reklam faaliyetlerinde çalıştırılan çocuklar için desteğinize ihtiyacımız var. Koşu ekibimize katılarak kampanyamız için bağış toplamamıza yardımcı olabilirsiniz. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaştığınız takdirde kaydınız oluşturulacak ve gerekli yönlendirme sendikamız tarafından yapılacaktır. İstanbul Maratonu Sanal Koşu kayıt işlemleri için aşağıda detaylı olarak bilgi verilmiştir.

Gsm: 05308210099
E-posta: info@oyuncularsendikasi.org

“Bu İş Yerinde Çocuk Var!” kampayamızın tüm detaylarını görüntülemek için tıklayınız.